Demirtaş Servis Taşımacılığı

Demirtaş Servis Taşımacılığı 1998 yılında servis taşımacılığı alanında faaliyete başlamıştır. Bugüne kadar bir çok irili ufaklı firmanın servis taşımacılığı hizmetini başarı ile sağlayarak, değerli müşterilerimizin güveni sayesinde her gün daha da büyüyerek ilerlemiştir.

Demirtaş Servis Taşımacılığı, personel taşımacılığı, öğrenci taşımacılığı, özel gün ve cemiyetlerde servis hizmeti sağlayarak bu alandaki ihtiyaca yönelik profesyonel hizmetler sunmaktadır.

Demirtaş Servis Taşımacılığı olarak araçlarımızın hepsinin rutin kontrolleri ve bakımları düzenli olarak takip edilmekte, olası risklere karşı önlemleri alınmaktadır. Ayrıca firmamıza hizmet veren tüm araçların trafik sigortası, kasko ve ferdi kaza sigortası poliçeleri titizlik ile takip altında tutulmaktadır. Şirketimizin bünyesinde 70 araç bulunmakta olup, ihtiyaca yönelik olarak, her yıl araç filomuza yeni araçlar eklenmektedir.

Muhtelif Araç
Aktif Taşınan Personel
Aktif Taşınan Öğrenci
Tecrübeli Uzman Kadro

Bizden Haberler

Sık Sorulan Sorular

Firmamızda sürücü adayları titizlikle seçilmektedir.  Müşterilerimizin hizmetine sunacağımız araç sürücüleri öncelikle belli başlı eğitimlere tabi tutulmaktadır ve  en az 25, maksimum 55 yaşını geçmemiş olmalıdır. Vermiş olduğumuz eğitimleri başarıyla geçen araç sürücülerine sertifika verilmektedir.

+ İleri Sürüş ve defansif Sürüş Eğitimi
+ Etkili İletişim Eğitimi
+ İlkyardım Eğitimi
+ Problem Çözme ve Yaratıcılık Eğitimi
+ Stresle Başa Çıkma Eğitimi
+ Vaka Analizi Eğitimi
+ Psikoteknik
+ İş başı ve Oryantasyon Eğitimi

Ekiplerimiz denetçi ekipler tarafından sürekli olarak denetlenmektedir..

Uzman ekibimizce kullanmış olduğumuz yazılımlar aracılığıyla müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda servis araçlarındaki doluluk oranları, servis aracındaki yolculuk süresi, personelin servis aracına yürüme mesafesi gibi konularda gerekli çalışmaları yaparak en uygun rota planını belirlemekteyiz.

Temel Özellikler
Tüm tarayıcılarla uyumlu çalışma ( Eklenti vb. kurulum gerektirmeden | Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Yandex Browser, Safari, İnternet Explorer 10 ve üzeri)
4 Dil Desteği
Android, Iphone Uygulaması,
Kullanıcı dostu arayüz, kolay kullanım ve çevrimiçi, çevrimdışı dökümanlar ile sistem anlatımı
Birden fazla tarayıcı sekmesinde kaybolup gitmek yerine yerleşik uygulama şeklindedir.Tüm sayfalarınızı tek bir pencere üzerinden yönetebilir, bir sayfada işlem yaparken aynı zamanda başka sayfalarda farklı işlemler gerçekleştirebilirsiniz.

Bizi Özel Yapan Nedir?

Yılların deneyimi uzman kadromuz ile her zaman hizmetinizdeyiz..

Zamanında
Ulaşım
Güleryüzlü
Hizmet
Güvenli
Yolculuk
Konforlu
Seyahat

Online Teklif Formu

Open chat
Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
Merhaba
Nasıl yardımcı olabiliriz.?
Powered by